top of page

TARIEVEN 2023

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Gezonde voeding

  • Luiers en verzorgingsproducten

  • Breng- en haal mogelijkheden van 07.30 tot 18.30uur

  • 52 weken per jaar open, ook tussen kerst en oud en nieuw

  • Mogelijkheden tot het incidenteel gebruiken van extra opvang

TARIEVEN 2023

Aan de linker kant ziet u onze tarieven, maand- en jaaruren voor 2023. MiCasa is op werkdagen geopend  van 07.30 -18.30 uur. De onderstaande producten zijn allen gebaseerd op afname van 11 uur per dag. Mocht u vragen hebben zijn wij telefonisch of via de mail voor u bereikbaar.

KINDEROPVANGTOESLAG

De tarieven zijn gebaseerd op bruto bedragen. Wat u in werkelijkheid netto betaalt, hangt af van de kinderopvangtoeslag die u gaat ontvangen. Wilt u weten wat kinderopvang in uw situatie netto kost? Op de website van de  belastingdienst kunt u een proefberekening maken.

https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

EXTRA INCIDENTELE OPVANG 

Wanneer uw zoon of dochter op MiCasa zit, kunt u incidenteel extra opvang aanvragen. Voorwaarde is dat wij uw zoon of dochter plaats kunnen bieden op zijn of haar eigen groep. 

 1 dag opvang per week?*

Ouders die overwegen hun kind 1 dag per week naar de kinderopvang te brengen krijgen regelmatig te horen dat kinderen hier niet bij gebaad zijn. MiCasa ziet echter in de praktijk dat het voor veel kinderen geen probleem is. Voor meer gevoelige kinderen kan het soms lastiger zijn. Bij de plaatsing van kinderen op basis van 1 dag, vinden wij het van belang dat kinderen het goed aankunnen. Wanneer uw zoon of dochter hier gevoelig op reageert kunnen wij u verzoeken hem of haar op onze kosten tijdelijk een tweede dag te brengen. Door dit ongeveer een maand te doen, doorlopen kinderen vaak een geslaagd wen-proces dat ervoor zorgt dat zij daarna ook goed in hun vel zitten bij 1 dag opvang per week. Samengevat noemen wij dit pedagogische voorwaarden bij 1-dagsplaatsing. Wilt u meer weten over de voorwaarden of dit proces? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page