top of page

RONDLEIDING IN QUARANTAINE-TIJD

Momenteel is de kinderopvang in Nederland gesloten. Voor de kinderen van ouders die werkzaam zijn in een vitaal beroep verzorgen we de opvang zodat zij hun werk voor de samenleving kunnen blijven uitvoeren. 

Uiteraard zijn rondleidingen op onze locatie daardoor momenteel niet mogelijk. Wij hechten er echter wel veel belang aan dat nieuwe ouders die hun (ongeboren kindje) bij ons inschrijven een goed beeld hebben van wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Een kinderdagverblijf en de pedagogische werkwijze moeten immers goed aansluiten bij de visie van ouders om ervoor te zorgen dat kinderen opgroeien binnen systemen die goed met elkaar kunnen samenwerken en aansluiten. 

Onze website geeft hopelijk een klein inkijkje in 'onze keuken' maar verteld lang niet alles. Wij hebben daarom besloten onze rondleidingen te gaan aanbieden via 'whats-app' bellen. Het management belt u vanuit de thuis-werkplek op een afgesproken moment en voorziet u van de informatie die wij normaal gesproken met u delen in gesprek op onze locaties. Dit gesprek duurt doorgaans een uur. Daarna ontvangt u van ons aanvullend nog een filmpje van ons via de mail zodat u via die weg toch nog een klein beetje kunt meekrijgen van de sfeer op ons kinderdagverblijf. 

Vraag direct een rondleiding aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.

Naam: *

Email: *

Mobiel:

Onderwerp:

Bericht

Dankjewel! Op werkdagen nemen wij binnen 48uur contact met u op.

bottom of page